Teremtő Tiszta Fény - Tradicionális Reiki Központ - Tatabánya

Kedvezményes "gyógyító", gyakorló napok Reiki energiával. Az öngyógyító folyamat elősegítése. A test-lélek-szellem harmonizálása energetikai masszázsokkal, kezelésekkel, holisztikus szemlélettel. Egészségmegőrző mozgásformák. Tanfolyamok.

  "Ha valaki megoszt veled valamit, aminek Te hasznát veszed, erkölcsi

  kötelességed, hogy azt Te megoszd mással!" /kínai közmondás/

A Reiki biztonságossága:

 

„ A reiki kezelést nem lehet sem elrontani, sem pedig helytelenül csinálni, mivel az energiát közvetítő bárhová is helyezi tenyereit, az áramló reiki energia (tiszta életenergia) mindenképpen beépül a befogadó szervezet energiarendszerébe, melynek következtében automatikusan fejti ki gyógyító-regeneráló hatását. Éppen ezért, egyaránt alkalmas mentális-, és  testi problémák kezelésénél is.”

 

 

******************************************************************************

 

A betegség nem egyéb, mint a harmónia ritmuszavara. Ugyanúgy alakul ki, mint más: a gondolatból ered. Ezért kell ügyelni a gondolatainkra! Amikor a gyógyulást kereső személy spirituális (egész-s-ég) célokat tűz ki maga elé és segítségért fordul másokhoz, akkor a test érzékelő központjai érzékennyé és fogékonnyá válnak a segítségre. Ez a segítség érkezhet a távolból imádság és meditáció révén, de jöhet közvetlenül is, például kézrátétellel. Ilyenkor nem a módszer a gyógyulás forrása, hanem inkább az, aki megpróbálja segíteni a pácienst a spirituális ráhangolódásban. Ezért a segítőnk kiválasztásánál mindig hallgassunk a megérzésünkre.

A gyógyulást a segítő garantálni nem tudja, azért csakis a páciens a felelős. A gyógyulást segítő csak arra tudja megtanítani őt, hogy kapcsolatba lépjen a felsőbbrendű énjével és a saját, természetes gyógyító energiáival. A lélekgyógyulás alapját a tudatalatti elme és a tudatfeletti elme (a felsőbbrendű én) közötti kapcsolat megteremtése jelenti.

A gyógyulási eredmény akkor tartós, ha az valamilyen külső segítség által a test saját öngyógyító mechanizmusa révén jön létre.

„ A szeretet és a béke benned van, csak meg kell találnod!”

*****************************************************************************

 

 „ A hegycsúcs

    Az eget éri.

   A hegy mindig meredek.

   Ha fel nem adod,

   Kész vagy meghódítani,  

   A jó ösvényt megleled.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 Agnes Begnin: Figyelj és hallgass meg

     Ha arra kérlek,hogy hallgass meg, és te tanácsot adsz,

nem teljesíted a kérésemet.

    Ha arra kérlek,hogy hallgasd meg az érzéseimet, és te elmagyarázod

miért rossz, hogy így érzek, akkor rámtiportál.

     Ha arra kérlek,hogy hallgass meg,

és te úgy érzed,hogy valamit tenned kell,

hogy a probléma megoldódjon,

bocsáss meg, de én úgy érzem, hogy te süket vagy.

       Nem kértem mást, csak, hogy

figyelj rám és hallgass meg.

Nem kértem, hogy tanácsolj, sem, hogy tegyél,

nem kértem mást, csak, hogy hallgass meg.

     Nem vagyok tehetetlen, csak gyönge és elesett.

Amikor teszel valamit helyettem,

amit nekem kell megtennem,

csak megerősíted félelmemet és gyöngeségemet.

     De ha elfogadod, hogy úgy érzek, ahogy érzek,

még ha ez az érzés számodra érthetetlen is,

lehetővé teszed, hogy megvizsgáljam

és értelmet adjak az értelmetlennek.

    Ha ezmegtörténik, a álasz világossá válik

és tanácsra nincs szükség.

   Talán azért használ sokembernek az imádság,

mert Isten nem ad tanácsot, sem megoldást,

figyel és meghallgat, a többit ránk bízza.

   Tehát,te iskérlek figyelj rám és hallgass meg...

Ha szólni akarsz, várj egy ideig...

és akkor már én is tudok rád figyelni.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ne a változástól, az állandóságtól félj!
Lao-ce

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

5 hiba, amit a haldoklók leginkább megbántak:

Megtanultam, hogy sose becsüljem alá senki fejlődési lehetőségeit. Néhány változás rendkívüli volt. Mindegyikük sokféle érzelmet tapasztalt meg, ahogy ez várható is: elutasítást, félelmet, haragot, megbánást, még több elutasítást és végül elfogadást. Minden egyes páciens végül megtalálta a békéjét, mielőtt továbbindult volna, mindegyikük.

Amikor arról kérdeztem őket, hogy van-e valami, amit megbántak, vagy van-e olyasmi, amit másként csináltak volna, hasonló témák merültek fel mindegyiküknél. Íme, az öt legtöbbször előforduló tévedés ezek közül:

1. Bárcsak lett volna bátorságom úgy élni az életem, hogy hű legyek önmagamhoz, nem úgy, ahogy mások elvárták tőlem!
Ez volt a legtöbbször előforduló vágy az összes közül. Amikor az emberek rájönnek, hogy az életüknek mindjárt vége és visszanéznek, könnyű meglátni, hogy mennyi álmuk maradt, amit nem váltottak valóra. A legtöbben az álmaik felét sem vették figyelembe és úgy kellett meghalniuk, hogy tudták: ez a saját döntéseik vagy épp döntésképtelenségük következménye.
Fontos, hogy igyekezz legalább pár álmodat megvalósítani életed során. Attól a pillanattól kezdve, hogy az egészséged tönkremegy, már késő. Az egészség szabadságot ad, amit kevesen értékelnek egész addig, amíg már nincs meg nekik.
2. Bárcsak ne dolgoztam volna olyan sokat!
Ezt mindegy egyes férfi páciensem mondta, akit ápoltam. Hiányzott nekik az, hogy lássák a gyerekeiket felnőni, fájlalták, hogy nem töltöttek elég időt a kedvesükkel. Néhány nő szintén bánta ezeket a dolgokat, de a nők főleg az idősebb generációból valók voltak, így a legtöbb női páciens nem volt családfenntartó.
Azzal, hogy leegyszerűsíted az életed és tudatos döntéseket hozol, elképzelhető, hogy nem kell akkora bevétel, mint amit gondolnál. És azzal, hogy több teret engedsz önmagadnak az életedben, boldogabbá válsz és nyitottabbá azokra az új lehetőségekre, amelyek jobban illenek az új életmódodhoz.

3. Bárcsak lett volna bátorságom, hogy kifejezzem az érzelmeimet!
Sokan elnyomták az érzelmeiket azért, hogy elkerüljék a konfrontációt másokkal. Ennek eredményeképpen megelégedtek egy középszerű élettel és sosem váltak azokká, akikké válhattak volna. Sokan betegségeket teremtettek maguknak állandóvá vált keserűségükkel és neheztelésükkel, bosszankodásukkal.
Mások reakcióit nem tudjuk kontrollálni. Bár az emberek természetesen reagálni fognak arra, ha megváltozol és őszintén kezdesz kommunikálni, a végén mindez egy egészen új, egészségesebb szintre emeli a kapcsolataidat másokkal. Vagy ez történik, vagy az egészségtelen kapcsolódások eltűnnek az életedből. Akárhonnan nézzük, jól jársz, ha felvállalod önmagad.

4. Bárcsak kapcsolatban maradtam volna a barátaimmal!
Gyakran nem ismerték fel a régi barátokkal való kapcsolattartás fontosságát és hasznát, amíg közel nem kerültek a halálukhoz és nem tudtuk mindig megtalálni a régi barátaikat. Sokan annyira elmerültek a saját életükben, hogy aranyat érő barátságokat hagytak elsikkadni az évek folyamán. Sokan bánták, hogy nem szántak elég időt és figyelmet a barátaikra. Mindenki hiányolta a barátait haldoklása során.

Gyakran előfordul elfoglalt életünk során, hogy elhanyagoljuk a barátságainkat. De amikor szembetalálod magad a közelgő halállal, az anyagias dolgok már nem számítanak. Az emberek el akarják ugyan rendezni a pénzügyeiket, ha lehetséges, de nem a pénz vagy a státusz a fontos számukra ilyenkor. Rendet akarnak tenni, hogy ezzel segítsék azokat, akiket szeretnek. Általában sajnos ilyenkor már túl betegek vagy fáradtak ahhoz, hogy ez sikerüljön nekik.
A végén minden a szeretetről és az emberi kapcsolatokról szól. Mindössze ez marad az utolsó hetekben fontos, a szeretet és az emberi kapcsolatok.

5. Bárcsak engedtem volna magam boldogabbnak lenni!
Ez egy meglepően gyakori vágy. Sokan csak a halálos ágyukon jönnek rá, hogy a boldogság választás kérdése. Régi viselkedési mintákba és szokásokba ragadtak bele. Az ismerős dolgok kényelmes komfortja elárasztotta az érzelmeiket és az egész életüket. A változástól való félelem arra késztette őket, hogy szerepet játsszanak mások és önmaguk előtt is. Miközben legbelül arra vágytak, hogy végre egy jót kacagjanak és bohóckodjanak és vidámság legyen az életükben. A halálos ágyadon fekve egyáltalán nem gondolsz arra, hogy mások mit gondolhatnak rólad. Milyen csodálatos dolog újra képesnek lenni mosolyogni!
Az élet egy választás. Ez a TE életed. Válassz tudatosan, válassz bölcsen, válassz őszintén. Válaszd a boldogságot!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 8
Heti: 23
Havi: 230
Össz.: 15 193

Látogatottság növelés
Oldal: Gondolatok, cikkek
Teremtő Tiszta Fény - Tradicionális Reiki Központ - Tatabánya - © 2008 - 2019 - aranykapuegeszsegklub.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »