Teremtő Tiszta Fény - Tradicionális Reiki Központ - Tatabánya

Kedvezményes "gyógyító", gyakorló napok Reiki energiával. Az öngyógyító folyamat elősegítése. A test-lélek-szellem harmonizálása energetikai masszázsokkal, kezelésekkel, holisztikus szemlélettel. Egészségmegőrző mozgásformák. Tanfolyamok.

 

Vendégkönyvünkből:

 

„Nagyon köszönöm a kezelést. Igen kellemes „fényt” is kaptam, szinte kiürültek belőlem a negatív érzéseim. Felerősödött a kezelés alatt a szaglásom és a hallásom. Nyugtató, lazító, csodálatos érzés volt.”

 

„ Nagyon köszönöm a kezelést, szinte újra feltöltődtem. A hatásos, kellemes érzést, melegséget pont azokon a területeken éreztem, ahol problémáim vannak a szervezetemben.”

 

„ Köszönöm én is, mint mindenki más. Remélem, elindulhatok az „úton”.

 

„A kezelés alatt újjá születtem. Végtelen nyugalom járta át az egész testem. Minden testrészem érezte a meleget, az energiát, amely erőt adott.”

 

„Nagyon köszönöm a kezelést. A kezelőm minden betegségemre rátalált-szinte hihetetlen. Most voltam ilyen kezelésen először életemben, de nagyon hasznos volt.”

 

„Újra itt! És még sokszor szeretnék! Köszönöm, mindig elmondhatatlanul jól érzem magam, és még jövök!”

 

 

 

„Nagyon örülök és köszönöm a kezelést, mert fény derült egy sor olyan dologra, amire nem is gondoltam volna. Nagyon jól érzem magam a kezelés után, és továbbra is igénybe fogom venni. Nagyon értékesnek tartom!”

 

Tatabányai kezeltem írta:

jo_reikis_level.jpg

 

„ Nagyon jó érzés töltött el a kezelés után. A kezelés előtt voltak fájdalmaim, de kezelés közben éreztem a javulást, és meg is szűnt a fájdalmam, jobb lett a közérzetem. Sok sikert kívánok az egész csoportnak a további munkájukhoz!”

sziv_tenger.jpg

 

"Szia Kata! Ma taliztam az Ágival. Ég és Föld a csajszi. A tekintete olyan mosolygós mint régen volt. Mondtam is neki. Azt mondta hogy jól erzi magát végre! Neked köszönhető ez az óriás változás.
Ügyes vagy nagyon!
Puszika!  "

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 8
Heti: 25
Havi: 232
Össz.: 15 195

Látogatottság növelés
Oldal: Vendégkönyvünkből
Teremtő Tiszta Fény - Tradicionális Reiki Központ - Tatabánya - © 2008 - 2019 - aranykapuegeszsegklub.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »